MagyarEnglishDeutsch

Bemutatkozás

 
Üdvözöljük Önt, mint leendő partnerünket, napjaink egyik fontos kihívásának, az aktuális energetikai koncepciók alkalmazásának területén!

A Solarcell Hungary Kft. elsősorban fotovoltaikus eljárású naperőmű rendszerek tervezésére, a technológiai részegységek, mint teljeskörű technológiai egységek szállítására, kivitelezésére és üzemeltetésére alakult, speciálisan szakosodott társaság nemzetközi tevékenységi körrel.

A Solarcell Hungary Kft. a napelem berendezések teljes körű tervezését, engedélyeztetési folyamatok és átadási folyamatok elvégzésén kívül a helyszíni adottságok alapján tervezi és telepíti rendszereit.

A teljes körű szolgáltatási palettához tartozóan a szerviz és karbantartási feladatok ellátásán felül látja el a távfelügyeletet, vagy üzemeltetői feladatokat végez a felhasználók, beruházók képviseletében.

A Solarcell Hungary Kft. nemzetközi tevékenységi körrel végzi munkáját és szakmai felkészültségének köszönhetően immár Európa több országában is jelen van.

Referenciáink Magyarországon kívül megtalálhatók Ausztriában, Németországban, Olaszországban és Szlovéniában, amelyek a helyszíneken végzett elismert munkáink alapján cégünket, nagy örömünkre nemzetközi szinten is napról napra ismertebbé teszik.

… velünk a jövő már jelen van!

A Solarcell Hungary Kft. szakemberei több éves tapasztalattal bírnak, elkötelezetten dolgoznak azon, hogy munkájuk eredményeképpen sikereket érjenek el. A cég dolgozóinak szerteágazó nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően korunk aktuális technológiai szintjének, különböző napra kész eredményeit használjuk fel munkánk során.

Szakértelemmel megtervezett know-how-val és a legaktuálisabb gazdasági stratégiákkal rendelkezünk, megbízható és tudatos munkavégzésünk alapján joggal és bizonyossággal várjuk el Önmagunk és partnereink üzleti sikereit.

A Solarcell Hungary Kft. olyan szakmai felkészültséggel rendelkező cég, aki szakmai elfogultságán felül a kor kihívásait a partnerei minden igényét maximálisan képes kielégíteni. Tevékenységünk bármely kritikus szemmel nézve is mindig a legjobbnak kell, hogy számítson.

Szívesen veszünk minden olyan szakmai kihívást, mely mindenkivel tudatja: napjainkban alapvető elvárás a cégektől a hosszú távú megbízhatóság, a szakmai kompetencia és a SIKER.

Tevékenységünkkel olyan munkát végzünk, mely generációkkal előre is ökonomikusan gondolkodik úgy, mint az energetika valamint a természetbarát felhasználói igények területén.

A Solarcell Hungary Kft. partnerei a szakma legkiválóbb gyártó nagyvállalatai, akikkel valódi partnerkapcsolati viszonyában együtt tevékenykedve kizárólag valódi, minőségi termékeket tervez, forgalmaz és adottságainak eredményeképpen garantáltan mindig a legkedvezőbb feltételek mellett és árszinten teljesíti feladatait.