MagyarEnglishDeutsch

Inverterek

 
Inverterek napelem rendszerekhez

Az amerikai központú - Európában Németországi és Olaszországi központú - Power-One cég az inverter gyártás területén a világ második legnagyobb, és 2012. évben már a legmegbízhatóbb és legismertebb inverter gyártójának számított.

A legmagasabb szintű innováció és tudás összpontosul a tervezésben, gyártásban, és a cég mindennapjaiban is - Magyarországon a Power-one cég inverterei 2011 évtől - Aurora néven.

2014. május 2-tól  ABB  néven - a két világcég fúzióját követően  -  kerül forgalomba a napenergia és a szélenergia hasznosítás területén.

Inverterek napelem rendszerekhezAz ABB inverter családok teljes választékát szállítani tudjuk Magyarországi területekre.

Az ABB cég nem csak innovatív és ultramodern technológiát biztosít ügyfeleinek a termékein keresztül, hanem kimagaslóan magas színvonalú állandó szervizszolgáltatásokat is.

Az ABB termékek és szolgáltatások a világ országainak összes szakmai körében a legjobbnak számítanak.

Az ABB invertereket a Magyarországi szakmai résztvevők többsége már felvette elsőrendű termékcsoportjába és elégedettséggel értékesíti ügyfelei körében.

A nemzetközi és Magyarországi szabványoknak, az energiaszolgáltatók által elvárt minőségi, biztosítási rendszerekkel (Zertifikatok) a termékek rendelkeznek.

Magyarországon valamennyi Energiaszolgáltató területén az ABB inverterek felhasználhatóak, telepíthetőek.  A telepítések során az energiaszolgáltatóknál egyedi engedélykérelem alapján tervezhetőek, építhetők be a napelem rendszerekbe bármilyen inverterek.

Minden Napelem Rendszer vagy szélerőmű meghatározó eleme az inverter, mely több mint speciális eszköz, különös fokú szakmai hozzáértést igénylő berendezés, melyhez a Solarcell Hungary Kft. szakemberei a folyamatos képzések mellett sajátítják el tudásukat, így biztosított a hosszú távú, megbízhatóan működő Napelem Rendszer, vagy szélerőmű rendszereknek a szervizfelügyelete.

 
Weboldal: http://abb.com

ABB inverterek napelem rendszerekhe