MagyarEnglishDeutsch

Napelem modulok

 
A Solarcell Hungary Kft. ügyfeleivel egyeztetett módon többféle  Napelem Rendszer modellt tud ajánlani telepítésre.  Ajánlatokat készítve az ügyfél döntése szerint kerülnek telepítésre a napelem rendszerek annak függvényében is, hogy az ügyfél milyen technikai, vagy szakmai igényt támaszt a Napelem Modullal szembe.

Napelem, napelem rendszer, napenergia, megújuló energiaA Napelem Modulok elsősorban a prémium kategóriába sorolt, minőségében, paramétereiben a szakmai, esztétikai követelményeknek mindenben megfelelve a legjobb besorolásúak az egyedi gyártás technológiának köszönhetően.

A Napelem Modulok és komponenseinek összessége TÜV minősítéssel rendelkezik és az EU tagállamaiból származnak. A kész termékek ( Napelem Modulok összes típusa ) minden szükséges minőségbiztosításnak megfelelnek és a megfelelőségi bizonyítványok (Zertifikátok) is az ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Napelem Modulok:

Általános terméktípusok:

Polykristályos és Monokristályos Napelem modulok ( 50 Watt-tól 325 Watt teljesítményig )
Az általános Napelem Modulok több féle részegységek és alapanyag kombinációjának függvényében készülhetnek az ügyfél kívánsága, igénye szerint.

Napelem park, napelem rendszer, napenergia, megújuló energiaÜveg-Üveg napelem modulok  ( 50 Watt-tól 400 Watt teljesítményig )
A Napelem Modulok szerkezeti egységei kívánságra és technikai igény szerint készülnek.

Héjazati napelem modulok
A Napelem Modulok a hagyományos tetőszerkezetek, falfelületek,  vagy egyéb építészeti szerkezetek kiváltására és egyidejűleg újra dimenzionálására készülnek tervezés alapján.

Bifaciális napelem modulok
A Napelem Modulok speciális szerkezetekhez és egyedi tervezés alapján készülnek.
A Bifaciális Napelem Modulok névleges teljesítménye 40%-al meghaladja a hagyományos típusú forgalomban lévő napelem modulok teljesítményét.
A Bifaciális Napelem Modul napjaink legújabb fejlesztése, mely forradalmasítja az ismert technológiákat. EZT LÁTNIA KELL !!!- és elismerően csodálkozni fog !!!!