MagyarEnglishDeutsch

Gyorstöltő állomások

 
Elektromos Járművekhez gyorstöltő állomások tervezése, kivitelezése, üzemeltetése

Gyorstöltő állomás elektromos járművekhezAz elektromos meghajtású járművek térhódításának meghatározó szerepe van már napjainkban is.

A buszok, vonatok, metrók már megszokott üzemelését és használatát követően egyre több elektromos jármű – ezeknek az egyik fontos szegmense – az elektromos autók és egyéb elektromos járművek egyre inkább természetessé válnak mindennapjainkban.

Az elektromos üzemű autók általános elterjedésének egyik fő kritériuma az, hogy azok akkumulátorainak feltöltésére – gyors feltöltésére – lehetőség mutatkozzon.

A gyorstöltő állomások ( K-Portok ) hálózat rendszerű kiépítése teszi csak lehetővé a megfelelő és szükséges infrastruktúra kialakulását minden országban.

Autópályák, fő közlekedési utak mentén, benzinkúthálózatoknál, bevásárlóközpontoknál,  vendéglátóegységeknél, szabadidőközpontokban és még számos helyen mutatkozik erre megfelelő lehetőség.

A Solarcell Hungary Kft. termék és szolgáltatási portfóliójában tervezi, kivitelezi és üzemelteti az elektromos autó gyorstöltő állomásokat.

A K-portok tervezése, szakszerű megépítése a szakmai kritériumok legfelsőbb szintjét követelik meg.

Gyorstöltő állomás elektromos járművekhezA technológia, a forradalmian Új geometriai formák, precíz statikai mutatókkal bíró tartó / váz szerkezetek, speciális Napelem Modulok ( Bifaciális Napelem Modulok ) a megfelelően méretezett és megbízható működésű gyorstöltő oszlopok tudatos összehangolásának együttese alkot meg egy megfelelő minőségű szerkezeti egységet és teszi lehetővé 15-30 percen belüli gyorsfeltöltését járműveinknek.

A Solarcell Hungary Kft. szakember és beszállítói háttérvállalatainak jelenlétével megteremtette annak a lehetőségét, hogy az elkövetkezendő időkben fontos és meghatározó szereplője legyen ezen üzleti szegmensnek Magyarországon.

… mert velünk a jövő már jelen van!

A gyártó weboldala: http://new.abb.com/ev-charging

ABB gyorstöltő állomás