MagyarEnglishDeutsch

Tartó és rögzítéstechnika

 
A napelem rendszerekhez tartozó tartó és rögzítés technika a telepítésekhez szükséges és előre meghatározott rendszer.

A Solarcell Hungary Kft. a Németországban gyártott Profinal Aluminium System speciális tartó és rögzítés technikáját használja fel munkája során.

A rendszer lényege, hogy teljes körűen - a legkisebb csavartól a legfontosabb tartóelemig - specifikusan minden alkatrészében biztosítjuk a tartószerkezet felépítését.

A tartórendszerekkel szemben támasztott követelményeknek a Profinal Aluminium System a legmesszemenőbbekig minden egységben megfelel, különleges statikai mutatóival Európa legkeresettebb és legmegbízhatóbb tartórendszerének számít.

Profinal aluminium napelem tartó és rögzítéstechnika

A napelemek különböző felületekre (objektumok, természetes talaj stb.) kerülnek elhelyezésre.

Az általunk telepített Napelem Rendszerekhez cégünk kizárólagosan szabványos, eredeti tartó és rögzítés technikát használ fel.

Folyamatosan továbbképzett technikai csoportunk, gyakorlattal rendelkező szakembereink végzik el a szerkezetek szakszerű telepítését.

A minden technikai igényt kielégítő munkáink kivitelezéséért külön garanciákat biztosítunk.

A Solarcell Hungary Kft. vállalkozásában a Magyarországi, illetve külföldön az EU tagállamaira vonatkozó munkajogi törvényeknek megfelelően dolgozó kollégákat foglalkoztatunk, garantáljuk a szakértelmet, hozzáértést és a vásárlóink által elvárható megbízhatóságot.
 

Weboldal: www.profinal-aluminium.de

Profinal aluminium napelem tartó és rögzítéstechnika

Letölthető dokumentumok:
- Profinal_Katalogus_Angol (méret: 2 MB)
- Profinal_Katalogus_Német (méret: 2,5 MB)
- Profinal_Aluminium_Technikai_Adatlapok (méret: 8 MB)