MagyarEnglishDeutsch

Közvetlen felhasználók 2-50kWp

 
2-50 kWp teljesítményű Napelem Rendszerek saját felhasználásra

A közvetlen érdeklődők előzetes információkat, ajánlatkéréseiket személyesen vagy a weboldalunkon kérhetik.

A www.solarcellhungary.com weboldalunkról kért információk általános jellegűek és természetesen az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki az egyszerűsített, de szakszerű és pontos tájékoztatást mind termék, mind ár tekintetében.

A teljes körű műszaki adatokat, minőségbiztosítási okmányokat a megrendelés során a szerződéskötés alkalmával adjuk át megrendelőink részére.

Napelem, napelem rendszer, napenergia, megújuló energia Mivel a közvetlen felhasználás különböző teljesítményt 2-50 kW nagyságú és  eltérő rendszert igényelhet, ezért kérjük Önt, hogy minden kérdését és igényét előzetesen munkatársunkkal egyeztetve gondolja át annak érdekében, hogy a legoptimálisabb rendszert és finanszírozási modellt tudjuk Önnek bemutatni.

A Solarcell Hungary Kft. ügyfelével egyeztetve felhasználói igény szerint többféle alternatívát tud ajánlani telepítésre.

Az ajánlatok kidolgozását követően az ügyfél döntése szerint kerülnek telepítésre a napelem rendszerek annak függvényében, hogy az ügyfél ”csak” a szolgáltatói számláit szeretné kiváltani, vagy hosszú távon egyéb, kiszámítható bevételekre szeretne berendezkedni.

Több Európai országban már régóta a Napelem Rendszerekbe fektetett invesztíció biztosít konkrét hozamot tulajdonosainak egyszerű és megbízható formában.

A Napelem Rendszerek telepítése ma már technikailag magas szinten áll, és (a köztudatban lévő hiedelmekkel ellentétben) mindenki számára elérhető árszinten kerül forgalomba.

A Solarcell Hungary Kft. Ügyfeleinek finanszírozási modelleket, pályázati lehetőségeket és teljes megvalósítást biztosít mindig aktuális igények, illetve megállapodások alapján.