MagyarEnglishDeutsch

Céginformációk

 
Annak érdekében, hogy ne  szokványos és általános kereskedelmi tevékenységről, hanem valódi szaktevékenységről, legyen szó a Solarcell Hungary Kft. mindennapjaiban, cégünk integrálódott a gyártói irányelvekhez, rendszerekhez. Ez lehetővé teszi számunkra az innovációkban való aktív részvételt, a szakmai aktualitások mindenkori napi szinten való hozzáférését és az aktuális eredményeiknek azonnali hozzáértő felhasználhatóságát.

Minden beszállító céggel kizárólagos kereskedelmi és képviseleti jogaink vannak szerződésekben rögzítve.

A beszállítói / gyártó cégek Magyarországi teljes értékesítési, technikai, szerviz, garanciális tevékenységét a Solarcell Hungary Kft. végzi a lehető legnagyobb Ügyfél orientáltsággal.

A felhasznált termékekhez rendelkezünk az összes Magyarországon szükséges szakmai dokumentációval, minőségi bevizsgálással és bizonyítvánnyal (Zertifikatok).

Garanciákat felelősen nem csak a szerkezetekre, anyagokra, működésre, hanem a telepítések szakszerűségén felül az üzemeltetésre is vállalni tudjuk.

A közvetlen tevékenységi köreinken túlmutató egyéb szolgáltatásokat Ügyfeleink számára folyamatosan ellátjuk:
- Szakmai területekkel kapcsolatos pályázatok követése, pályázatíráshoz segítségnyújtás
- Szerződéskötésekhez segítség és dokumentáció
- Finanszírozási modellek
- Projektek finanszírozása
- Banki finanszírozások segítése
- Előlegfinanszírozás
- Teljesítési garanciák
- Teljes körű tervezési feladatok, kivitelezések, rendszerfelügyelet, üzemeltetés a megfelelő minőségbiztosítási rendszerekkel, valódi felelősség vállalással és garanciákkal.

Kollégáink bármilyen felmerülő kérdés megválaszolására szívesen állnak rendelkezésére.